Известие

Collapse
No announcement yet.

Запалката работи, зарядни и трансмитъри не ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запалката работи, зарядни и трансмитъри не ?

Здравейте! От 3 дни имам Алфа и почвам да отстранявам едно по едно. Не разбирам нищо от тоци и физика като цяло, но ми е странно да работи като запалка, но не и като каквото и да е друго. Къде е проблемът?

Вчера исках да си купя фм трансмитър и понеже знам, че не ми работи, пробвах трансмитъра в колата на продавача в Техномаркет, който имаше Ланчия и абсолютно същия проблем... Отделно пробвах други зарядни устройства.

Благодаря Ви!

Извинявай, при пробата колите бяха ли на контакт?
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

И при мен не работеше - беше се окислил плюса. Изчистих го и работи.
      ...

Comment

На контакт да, или запалени. Благодаря! Ще погледна.

Comment

Ако имаш бутони на волана, по-си заслужава това, вместо FM трансмитерите: http://www.ebay.de/itm/USB-SD-Aux-In...item3f19cf25d9
          Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
          "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Аз бутони имам, но и те не работят )

Comment

Първоначално публикувано от antoan90 Покажи съобщение
              Аз бутони имам, но и те не работят )
              Ако си със заводското CD или пък навигация, би трябвало да работят, виж си буксите отзад на радиото. Може и прекъснат лентов кабел да имаш, дано не... Оправи си ги, голям кеф си е мулти функц. волан Аз го ползвам и за телефона.
              Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
              "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Working...
              X